U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Over ons / über uns
 


Edelweiss (foto van Teja)

Ons bedrijf bestaat sinds 1981. Wat als hobby begon met het verzamelen van alpineplanten, Sempervivum en Jovibarba, is toen omgezet in een bedrijf en dan komt de vraag, hoe kunnen wij onze klanten bereiken?

Zo zijn wij begonnen met de verkoop van onze planten op bloemenmarkten en jaarmarkten. Later is dit uitgebreid met de verkoop van (winterharde) tuinplanten en sierbomen en coniferen op tuinbeurzen.

Wij verkopen dus rechtstreeks aan de consument op bloemenmarkten en tuinbeurzen in binnenland en buitenland. Aan verkoop aan huis doen wij in principe niet, omdat het daar vaak aan tijd ontbreekt om de klant te woord te staan. Het vergt veel tijd om een een zo'n compleet mogelijk assortiment samen te stellen en ook de kwaliteit staat hoog bij ons aangeschreven.

Op de bloemenmarkt en op de tuinbeurs hebben wij alle tijd voor onze klanten, ook voor advies, maar wilt U ons thuis bezoeken dan altijd even een afspraak maken.

.


Rhodohypoxis (foto van Teja)
 

 

 De foto's die op deze website worden geplaatst zijn grotendeels door onze dochter Teja gemaakt en met haar toestemming gepubliceerd.